Access Bars®

Barsi so me dobesedno poklicali in verjetno mora za to biti pravi čas. Povzročili so revolucijo v mojem dojemanju sveta, dogodkov, situacij. Kot veliko vas, imam tudi sama dolgoletno izkušnjo, da se je potrebno v življenju zelo boriti, da prideš do določenih rezultatov. Vajena sem bila trdo delati, biti obenem zaskrbljena, če bo vse šlo po planu in še nadzorovati, da mi ne bo slučajno kje kaj ušlo iz rok. To mi tudi ni prineslo uspeha in zadovoljstva, ampak takrat sem pač mislila, da to tako gre, da si na takšen način pač odgovoren, da moraš skrbet pa dobro je, da zraven vsaj malo še trpiš. Človek porabi ogromno energije za takšen način življenja. Sem pa obenem skozi življenje opažala tudi, da jo ljudje, ki se ne sekirajo preveč, bolje odnesejo. Običajno se tako ali tako sekiramo predvsem, če bo zadovoljen mož, zadovoljna žena, otroci, starši, šef, naročniki, stranke. Nikoli ne bodo zadovoljni vsi. Postopno sem skozi leta spoznavala, da je vse to obremenjevanje, če sem ali nisem dovolj dobra za druge, popolnoma nesmiselno. Najbolj pomembno je, da smo sami s seboj pomirjeni in zadovoljni mi sami, da lahko delamo dobro sebi in drugim. 

To ne pomeni, da sedimo doma, sanjarimo in čakamo, da nam nekaj prileti z neba. To le pomeni, da ni treba bit prestrašen, negotov, z občutkom nevrednosti, z občutkom neustreznosti, ampak da lahko karkoli že delamo, delamo lahkotno, radostno, veličastno. To prinašajo Barsi.

Podrobnosti si lahko preberete na spodaj prilepljeni povezavi, lahko pa se zanesete na svoj občutek in si dovolite biti presenečeni. Terapija je varna in vam nikakor ne more škoditi, po njej pa boste imeli občutek popolne telesne sproščenosti. To je najmanj, kar vam lahko z Barsi ponudim, lahko pa vam popolnoma spremenijo življenje.

https://www.accessconsciousness.com/sl-si/

ACCESSOVA MANTRA

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.®